Palvelut

VÄRJÄYKSET

Teemme värjäyksiä perinteisestä värjäystekniikasta erilaisiin raidoituksiin.
BALAYAGE

Balayage tekniikka on hiusten "maalaamista" / raidoittamista vapaalla kädellä. Väriä on mahdollista häivyttää tekniikan avulla niin, että kontrasti tyven ja latvan välillä on pehmeä. Yhdistelemällä tummia ja vaaleita sävyjä saadaan aikaa erittäin luonnollisia ja kauniita lopputuloksia. Balayagea voidaan kutsua hiusten meikkaamiseksi, koska tekniikan avulla voidaan korostaa tai häivyttää piirteitäsi.


BABYLIGHTS

Babylights tekniikassa tehdään hienojakoisia raitoja, joiden tarkoitus on luoda hiuksiin auringon vaalentaman kesähiuksen fiilistä. Jos toiveena on raikkaat ja luonnolliset hiukset, tämä tekniikka on juuri sopiva siihen. Jotta raidat sekoittuvat sulavasti pohjaväriin, oleellinen osa tätä tekniikkaa on ohuet hiusosiot sekä niiden väliin jäävä pieni tila. Tekniikka sopii loistavasti ohuille ja hennoille hiuksille, koska tällä tavalla niihin saadaan lisää runsautta.


FOLIORAIDAT

Folioraidoitus on oivallinen vaihtoehto silloin jos toiveenasi on symmetriset raidat. Loputulos on siisti ja tarkka sekä raidat saadaan juuri haluttuihin kohtiin. Tekniikassa hiuksista poimitaan sopivan kokoisia osioita joihin väri levitetään folion päällä. Osioiden paksuus määritetään halutun lookin mukaan. 
KAMPAUKSET

Teemme kampauksia perinteisistä juhlakampauksista pikakampauksiin sekä föönauksiin.
JUHLAKAMPAUS

Toteutetaan toiveistasi kuunnellen ja juhlan luonnetta mukaillen. Aikaa kampaukseen varataan 1,5h. Pakettiin ei sisälly pesua, joten saavuthan paikalle puhtailla ja kuivatuilla hiuksilla. Mikäli haluat pesun, kerrothan siitä meille varauksen yhteydessä. Tiedämme lisätä varaukseen 30min lisäaikaa.
PIKAKAMPAUS

Sopii sinulle jos haet hiuksiisi simppelimpää ja rennompaa lookkia. Pikakampaus toimii illan juhliin, palaveriin tai ihan piristyksenä päivään. Pikakampauksen tekemiseen varataan aikaa n. 30min. Sinulle voidaan loihtia hiuksiisi nopeasti esimerkiksi rennot kiharat tai kalanruotoletti. Pakettiin ei sisälly pesua.
 

FÖÖNIKAMPAUS

Pesu, hoito, föönaus sekä muotoilu ja olet valmis juhlaan tai nauttimaan arjesta. Kestävä föönaus haluamaasi tyyliin; suoraa, volyymia tai taipuisuutta hiuksiisi. Kun ammattilainen tekee föönauksen hiukset pysyvät kauniina monta päivää. Hiuksiin saadaan myös kaunis kiilto.


Redken Gloss kiiltosävy

Redken gloss kiiltosävy on kevytväri, joka luulee olevansa hoitoaine. Lopputulokset ovat kiiltäviä ja tasaisia kevytvärin hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Ammoniakiton koostumus.